DITT HEM I SOLEN - Spanska fastigheter på sydkusten

Kom närmare solen året runt - här kan du tryggt köpa hus eller lägenhet i Spanien. Sol och värme är närmre än du tror. Vi minskar avståndet till den spanska sydkusten och hjälper dig att hitta din drömbostad i vårt stora utbud. Här kan du köpa hus eller lägenhet i Spanien genom en enkel och trygg köpprocess utan krångel och onödiga risker. Vill du ha en lägenhet i Spaniens Costa del Sol med en vacker panoramautsikt? Eller är det ett hus nära stranden och golfbanan som lockar? Fyll i kontaktformuläret eller ring oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

KÖP LÄGENHET I SPANIEN MED HEM I SOLEN

Med oss kan du tryggt köpa lägenhet i Spanien. Vi står med det ena benet i Spanien och det andra i Sverige. Det betyder att vi under de senaste 20 åren har utvecklat gedigen kompetens på den spanska fastighetsmarknaden. Denna kompetens omfattar ett unikt nätverk som inkluderar spanska byggherrar, men också lokala jurister och banker. Dessutom kan vi både språk och kultur, vilket minskar eventuella missförstånd.

Enkelt uttryck: Med oss kan du köpa lägenhet i Spanien nästan lika enkelt som i Sverige, men till en bråkdel av priset.

SÅ KAN DU KÖPA HUS I SPANIEN OCH GÖRA EN GOD INVESTERING

Ser du också möjligheterna med ett hem i solen? I dag är det många som har valt att köpa hus i Spanien och det är inte så konstigt. Under de senaste åren har bostadspriserna sjunkit, vilket har öppnat upp möjligheterna för många. Men att köpa hus i Spanien innebär så mycket mer än bara en prisvärd semester- och pensionärsbostad: Det är en investering för framtiden som kan ge god avkastning.

Förvandla din drömbostad till verklighet och en investering för framtiden - kontakta oss redan idag för att köpa hus eller lägenhet i Spanien.

Tjänster

Tjänster

Vi erbjuder optimal och adekvat service i samband med valet och köpet av din fastighet i solen vid havet. Vi arbetar med oberoende jurister och specialister på olika språk som garanterar dig total säkerhet under hela processen med att köpa och sälja din fastighet.

Kontakta oss

Kontor i Spanien
+34 681 915 535
info@suhogarenelsol.com

C/ Pablo Picasso 1, PL. 2, Local 1, 08189 Orihuela Costa - Alicante, SPAIN

Kontor i Sverige
+46 73 968 45 82
010-185 13 50
info@hemisolen.com

Åkervägen 2 B, 195 71 Rosersberg. Stockholm.

Hem i Solen bolag ansvarar för databehandling, behåller tillförlitligheten och kunddata. Uppgifterna används för bostadsökning tillsammans med sina samarbetspartner och hantering samt kontroll av de tjänster som erbjuds via webbplatsen för fastighetsförmedling och för att skicka information via nyhetsbrevet
WhatsApp